KAKURU Jewelry
FREE SHIPPING TO GREECE
FREE SHIPPING TO EUROPE FOR ORDERS OVER 200€
FREE SHIPPING FOR INTERNATIONAL ORDERS OVER 350€

Οι αξίες που χαρακτηρίζουν το κατάστημα και εργαστήριο κοσμημάτων KAKURU είναι το πάθος μας για τα κοσμήματα που φτιάχνουμε και η επιθυμία μας να μοιραστούμε τη δημιουργικότητά μας μαζί σας. Προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kakuru.gr ή καλέστε μας στο +30 210 3315424 από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 10.00 και 17.00. 

 

 • Γενικές Πληροφορίες
 • Το kakuru.gr είναι ιστοσελίδα και διαδικτυακό κατάστημα που διαχειρίζεται η σχεδιάστρια κοσμημάτων Γαρυφαλλιά Κακούρου υπό τον διακριτικό τίτλο και την επωνυμία KAKURU, με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα, Πετράκη 24, Σύνταγμα 10563, Τηλ: +30 210 3315424, email: info[@]kakuru.gr, με ΑΦΜ 062322960, ΔΟΥ Α’ Αθηνών, ΓΕΜΗ 143209302000 (εφεξής «KAKURU»). 

  Η χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα kakuru.gr και το διαδικτυακό της κατάστημα συνεπάγεται την προηγούμενη ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης. Ως εκ τούτου, οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Εάν διαφωνείτε με αυτούς, οφείλετε να μην κάνετε περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της. Αλλιώς, συναινείτε ανεπιφύλακτα σε αυτούς και αναλαμβάνετε την υποχρέωση τήρησής τους. Τυχόν ακυρότητα κάποιων εκ των παρόντων όρων χρήσης δε συνεπιφέρει την ακυρότητα και των λοιπών, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν δεσμευτική ισχύ. Ομοίως, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε των παρόντων όρων καταστεί αντίθετος προς τον νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

  Σε περίπτωση που η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας της ιστοσελίδας kakuru.gr διέπεται από ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι ειδικότεροι όροι θα ισχύουν από κοινού με τους παρόντες, εκτός των περιπτώσεων συγκρούσεως οπότε θα υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι της κάθε υπηρεσίας.

  Το KAKURU διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναθεωρεί μονομερώς, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, τους παρόντες όρους χρήσης, στο πλαίσιο του νόμου, των συναλλακτικών ηθών και της εμπορικής της πρακτικής. Οι σχετικές τροποποιήσεις δεν θα καλύπτουν παραγγελίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και προετοιμαστεί.

  Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με το διαδικτυακό κατάστημα kakuru.gr και τους παρόντες όρους χρήσης, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το KAKURU και τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το KAKURU στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας. 

   

 • Δικαίωμα Πρόσβασης και Χρήσης
 • Στους επισκέπτες της ιστοσελίδας kakuru.gr παραχωρείται το δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης των διαθέσιμων σελίδων και των υπηρεσιών που παρέχονται. Το ανωτέρω δικαίωμα παρέχει στους χρήστες μόνο τις απολύτως αναγκαίες εξουσίες που επιτρέπουν τη χρήση των υπηρεσιών του kakuru.gr, σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και τον νόμο, και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει τη σωστή και ομαλή λειτουργία αυτού. Το δικαίωμα πρόσβασης δεν καλύπτει την περιήγηση σε σελίδες ή πληροφορίες που δεν είναι προσβάσιμες για τον μέσο χρήστη, μέσω της συνήθους διαδικασίας διαδικτυακής πλοήγησης.

  Το KAKURU δε φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο και κατά τη διάρκεια αυτής, που οφείλονται στη λειτουργία ή τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής.

  Το δικαίωμα πρόσβασης στην ιστοσελίδα kakuru.gr και χρήσης των υπηρεσιών αυτής παρέχεται αποκλειστικά σε ενήλικες με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Η χρήση της ιστοσελίδας και η σύναψη συναλλαγών με το KAKURU δεν επιτρέπεται σε ανήλικους. Το KAKURU δε διαθέτει καμία τεχνική δυνατότητα ελέγχου της ταυτότητας των χρηστών και συνεπώς δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών από άτομα που δεν πληρούν τις ανωτέρω ιδιότητες. 

  Το KAKURU διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού του καταστήματος ή να το μεταφέρει σε άλλη διαδικτυακή διεύθυνση, με μόνη την ενημέρωση της παρούσας ιστοσελίδας. Η σχετική διακοπή δεν θα καλύπτει παραγγελίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και προετοιμαστεί. 

   

 • Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα 
 • Το περιεχόμενο (π.χ. σχέδια, πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.), τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα kakuru.gr διατίθενται από το KAKURU «ως έχουν». Το KAKURU καταβάλει κάθε δυνατή επιμέλεια να διασφαλίσει την ακρίβεια, την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα kakuru.gr όσον αφορά στα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και στην ορθή περιγραφή τους, αλλά και για την ακρίβεια των στοιχείων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος.

  Παρ’ όλα αυτά, το KAKURU δε δεσμεύεται, ούτε ευθύνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εξαιτίας τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, λόγω εσφαλμένης απεικόνισης των προβαλλόμενων προϊόντων που οφείλονται στον εξοπλισμό του χρήστη, ή λόγω εσφαλμένων πληροφοριών που οφείλονται σε τυχόν παραβίαση της ασφάλειας της ιστοσελίδας, σε αθέμιτη παρέμβαση τρίτου ή σε λόγους ανωτέρας βίας.

  Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες επιτρέπουν στους χρήστες να αποχωρήσουν από το kakuru.gr προκειμένου να πλοηγηθούν στις ιστοσελίδες τρίτων, προς τις οποίες παραπέμπουν οι σύνδεσμοι. Το KAKURU δε σχετίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με τις ιστοσελίδες στις οποίες παραπέμπουν οι σύνδεσμοι της ιστοσελίδας του, ούτε ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών αυτών. Οι σύνδεσμοι παρέχονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση της πλοήγησης μέσω του kakuru.gr από τους χρήστες του, χωρίς σε καμία περίπτωση να υποδηλώνουν έγκριση των ιστοσελίδων προς τις οποίες κατευθύνουν, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων το KAKURU δε φέρει καμία ευθύνη.

   

 • Υποχρεώσεις χρήστη
 • Η περιήγηση στην ιστοσελίδα kakuru.gr και η χρήση των υπηρεσιών της επιτρέπεται μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους προορίζεται από το KAKURU, ήτοι την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος του KAKURU και την παρουσίαση και τη διανομή των προϊόντων κοσμημάτων του. Οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας οφείλει να είναι σύμφωνη με τον νόμο και τους παρόντες όρους χρήσης και να μην περιορίζει ή παρεμποδίζει τη χρήση της ιστοσελίδας από τρίτους ούτε την κανονική εκμετάλλευση αυτού από το KAKURU. Οι χρήστες του kakuru.gr οφείλουν να μην προβαίνουν σε πράξεις ή παραλήψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, δυσλειτουργία ή οποιονδήποτε κίνδυνο στην ιστοσελίδα και στις μέσω αυτού παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους χρήστες.

   

 • Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
 • Το kakuru.gr αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του KAKURU. Κάθε εμπορικό σήμα, σχέδιο ή άλλο διακριτικό γνώρισμα που περιέχεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο πνευματικής ιδιοκτησίας του KAKURU, προστατευόμενο από τον νόμο. Ομοίως, το KAKURU είναι δικαιούχος του ονόματος χώρου kakuru.gr, όπου φιλοξενούνται η ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό του κατάστημα.

  Πλην του επιμέρους περιεχομένου, που αφορά διατιθέμενα προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων, και που διακρίνεται από τα σήματα και τα διακριτικά γνωρίσματα αυτών, η ιστοσελίδα του KAKURU στο σύνολό της, καθώς και κάθε περιεχόμενο στοιχείο αυτής, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των σχεδίων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών, ηλεκτρονικών αρχείων, όπως και ο συνολικός διασχηματισμός όλων των ανωτέρω στοιχείων και η μορφοποίηση αυτών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας.

  Απαγορεύεται ρητά κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, ηλεκτρονική λήψη, μετάφραση ή τροποποίηση, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, των παραπάνω στοιχείων πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του KAKURU. 

  Η ανωτέρω απαγόρευση δεν περιλαμβάνει την προσωρινή αυτοματοποιημένη αναπαραγωγή που διενεργείται κατά τη διαδικασία πλοήγησης του χρήστη στην ιστοσελίδα kakuru.gr ή αντίγραφα που τυχόν αποστέλλονται στον χρήστη από το KAKURU στο πλαίσιο της απαιτούμενης διαδικασίας παραγγελίας των προϊόντων του KAKURU, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης δεν αναπαράγει, δε διανέμει, δεν παρουσιάζει δημόσια ούτε με άλλον τρόπο χρησιμοποιεί αυτά, ούτε τα τροποποιεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο και διατηρεί πάντοτε τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά, βιομηχανικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του KAKURU.

  Η εμφάνιση του ανωτέρω προστατευμένου από τον νόμο περιεχομένου στην ιστοσελίδα kakuru.gr, δε συνιστά κατά κανένα τρόπο μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης αυτού, ούτε θα πρέπει να ερμηνεύεται ως τέτοια από τους χρήστες. 

   

 • Αγορά προϊόντων
 • Οι ενήλικες με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα μπορούν να προβούν σε εξ αποστάσεως παραγγελίες και αγορές των προϊόντων του KAKURU μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος kakuru.gr. Αποκλειστικά για τις ανάγκες της ολοκλήρωσης των παραγγελιών τους, θα ζητείται από τους χρήστες να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία στη σχετική φόρμα παραγγελίας. 

  Για την πληροφόρηση του καταναλωτή πριν την ολοκλήρωση της σύμβασης σύμφωνα με την Παρ. 2 του άρθρου 4 του Νόμου 2251/1994, η φόρμα παραγγελίας του KAKURU αναφέρεται: α) στην ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, β) στα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, γ) στην τιμή, την ποσότητα και το κόστος μεταφοράς των προϊόντων, καθώς και στον φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ), εάν δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, δ) στη μέθοδο πληρωμής, παράδοσης και εκτέλεσης της παραγγελίας, στ) στη διάρκεια ισχύος της αναφερόμενης προσφοράς ή τιμής (σε περιπτώσεις ειδικών ή περιορισμένης διάρκειας προσφορών), και ζ) στο δικαίωμα υπαναχώρησης. 

  Έχοντας λάβει υπόψιν όλες τις παραπάνω πληροφορίες, οι χρήστες μπορούν να επιβεβαιώσουν την ορθότητα της παραγγελίας τους και, κατόπιν επιβεβαίωσης ότι έχουν διαβάσει και αποδέχονται τους παρόντες όρους χρήσης, να καταχωρήσουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα kakuru.gr, κάνοντας την αντίστοιχη επιλογή στη φόρμα παραγγελίας. 

  Μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση της παραγγελίας τους στο kakuru.gr, οι χρήστες θα λαμβάνουν ηλεκτρονικά (μέσω email) επιβεβαίωση της παραλαβής της παραγγελίας τους από το KAKURU και αντίγραφο αυτής, το οποίο θα μπορούν να αποθηκεύσουν ή να εκτυπώσουν, και περιλαμβάνει, εκτός από τις ανωτέρω πληροφορίες (α-ζ), επιπρόσθετες πληροφορίες που αφορούν: η) την ονομασία και τη διεύθυνση του πιο προσβάσιμου για τον καταναλωτή καταστήματος του KAKURU, θ) τη μέθοδο πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πιστωτικών όρων ή όρων πληρωμής με δόσεις, ι) τους όρους και τον τρόπο εξάσκησης του δικαιώματός τους υπαναχώρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις της Παραγράφου 4 του Άρθρου 4 του Νόμου 2251/1994, καθώς και ξεχωριστό, ηλεκτρονικό υπόδειγμα δήλωσης υπαναχώρησης (το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο εδώ), και κ) πληροφορίες για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και υπάρχουσες εμπορικές εγγυήσεις. Έντυπο που περιλαμβάνει όλες τις προαναφερθείσες πληροφορίες, συνοδευόμενο από ξεχωριστή, έντυπη έκδοση της δήλωσης υπαναχώρησης, παραδίδεται στον καταναλωτή μαζί με τα προϊόντα της παραγγελίας του στο πακέτο που παραλαμβάνει. 

  Για την ολοκλήρωση παραγγελιών προς εξόφληση μέσω κατάθεσης/εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό του KAKURU, ο χρήστης υποχρεούται να αποστείλει αντίγραφο της πληρωμής της παραγγελίας στο KAKURU μέσω email στο info@kakuru.gr, εντός τριών εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και δε θα υποβάλλεται σε επεξεργασία. Ο αριθμός αναφοράς της παραγγελίας θα πρέπει να εμφανίζεται στο αποδεικτικό του εμβάσματος της τράπεζας. Στην περίπτωση που τα χρήματα δεν έχουν πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του KAKURU εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας, η παραγγελία θα ακυρώνεται. Το KAKURU δε χρεώνει τέλη για πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος, αλλά ορισμένοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί επιβάλλουν χρεώσεις, και συνεπώς ο καταναλωτής παρακαλείται να βεβαιώνεται για τη λήψη ολόκληρου του ποσού που αναγράφεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας. Οι παραγγελίες προς πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος δε θεωρούνται επιβεβαιωμένες πριν από την αποστολή ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης της παραγγελίας προς τον πελάτη. 

   

 • Διαθεσιμότητα προϊόντων
 • Οι χρήστες της ιστοσελίδας kakuru.gr πληροφορούνται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσω των σχετικών λεκτικών και γραφικών ενδείξεων που βρίσκονται δίπλα στις φωτογραφίες των προϊόντων. Όσον αφορά στη διαθεσιμότητα των προϊόντων, υπάρχουν τρεις διαφορετικές λεκτικές και γραφικές ενδείξεις:

  1. Διαθέσιμο
  2. Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
  3. Μη διαθέσιμο

  Δεδομένου του ότι η επεξεργασία των παραγγελιών και ο έλεγχος της διαθεσιμότητας των προϊόντων δε δύναται να εκτελείται πάντα αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο, παρά μόνο κατόπιν ελέγχου των αποθεμάτων κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), το KAKURU δεν μπορεί πάντα να εγγυηθεί την πραγματική διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ωστόσο, το KAKURU δεσμεύεται να ενημερώνει τους καταναλωτές σχετικά με τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων εν ευθέτω χρόνω, σύμφωνα με τις αρχές της καλής πίστης.  

  Οι παραγγελίες προϊόντων που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Ανάλογα με το προϊόν, ο χρόνος παραγωγής μπορεί να είναι έως και 7 εργάσιμες ημέρες. Ως εκ τούτου, συμβουλεύουμε τους καταναλωτές να επικοινωνούν με το KAKURU στο info@kakuru.gr προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πραγματική διαθεσιμότητα και τον χρόνο παράδοσης πριν ολοκληρώσουν την παραγγελία προϊόντων με την ένδειξη «Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας». 

  Στην περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα κατά τη στιγμή της παραγγελίας και που δε θα είναι διαθέσιμα ξανά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, το KAKURU διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την παραγγελία, πληροφορώντας τον καταναλωτή εν ευθέτω χρόνω. Τυχόν πληρωμές που έχουν ολοκληρωθεί θα επιστρέφονται στον καταναλωτή μέσω της ίδιας μεθόδου με την οποία καταβλήθηκαν, ενώ παραγγελίες με πληρωμή σε εκκρεμότητα θα ακυρώνονται χωρίς καθυστέρηση.  

   

 • Πληρωμή
 • Όλες οι τιμές των προϊόντων στην ιστοσελίδα kakuru.gr εμφανίζονται σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τον εφαρμόσιμο ΦΠΑ (24%). Πληρωμές για συναλλαγές αξίας άνω των 500€ δε γίνονται δεκτές σε μετρητά, και πρέπει να καταβάλλονται είτε μέσω κατάθεσης/εμβάσματος στην τράπεζα, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Στις περιπτώσεις αυτές, στους καταναλωτές δεν προσφέρεται η επιλογή να πληρώσουν με μετρητά. 

  Το KAKURU δέχεται τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής:  

   1. Πιστωτική Κάρτα (Πιστωτικές κάρτες που γίνονται δεκτές από το KAKURU: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, UnionPay)
   2. Pay Pal
   3. IRIS online payments
   4. Klarna για ηλεκτρονικές αγορές

    

  1. Παράδοση Προϊόντων
  2. Επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από τη λήψη τους από το KAKURU.

   Εάν τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται παραπάνω, και η παραγγελία έχει καταχωρηθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή πριν τις 2.00 μ.μ., παραδίδεται στις ταχυδρομικές υπηρεσίες προς αποστολή εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) που ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της. 

   Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, και ανάλογα με τη διεύθυνση αποστολής, τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ ή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier), υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία της υπηρεσίας, 

   Για διεθνείς παραγγελίες, τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία DHL Ελλάδος ή άλλη αντίστοιχη υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), υπό τους όρους που διέπουν τη λειτουργία της υπηρεσίας. Για ορισμένες χώρες, όπως η Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λιχτενστάιν, η Νορβηγία και η Μάλτα, τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ. 

   Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον τόπο παράδοσης, τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας, προστίθενται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας που συμπληρώνεται από τον χρήστη, και ορίζονται ως εξής: 

   • Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος. Οι παραγγελίες προς παράδοση εντός του νομού Αττικής έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς εντός της Ελλάδος, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες. Οι πελάτες που βρίσκονται στην Αθήνα έχουν επίσης την επιλογή να παραλάβουν τις παραγγελίες τους από το κατάστημά μας στο Σύνταγμα, Πετράκη 24, 10563. 
   • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€ εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 4-5 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες κάτω των 100€, το κόστος αποστολής είναι 15-20€, ανάλογα με τον προορισμό.
   • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 250€ στον υπόλοιπο κόσμο, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες κάτω των 250€, το κόστος αποστολής 25€. Για το Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και με απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ με κόστος 10€ (5-6 εργάσιμες ημέρες).

   Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο χρόνος παραγωγής για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα είναι 7 εργάσιμες ημέρες. 

   Σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας, το KAKURU φέρει ευθύνη μόνο για βαρεία αμέλεια και εκούσια παράβαση. 

   Για προϊόντα που είναι «διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας», η παραγγελία θα αποστέλλεται μετά το χρόνο παραγωγής 7 εργάσιμων ημερών, σύμφωνα με μέθοδο αποστολής που έχει επιλέξει ο πελάτης. 

   Για επείγουσες παραγγελίες, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +30 210 33 15 424, Δευτέρα έως Παρασκευή, από 10.00 – 17.00.

   Για όλες τις παραγγελίες απαιτείται υπογραφή κατά την παράδοση. 

    

  3. Δικαίωμα υπαναχώρησης / πολιτική επιστροφών και Επιδιορθώσεις
  4. Για κάθε αγορά που πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του KAKURU, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση της αγοράς, χωρίς χρέωση, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών. Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να βρίσκονται στην αρχική, άθικτή τους κατάσταση, με όλες τους τις ετικέτες και στην αρχική τους συσκευασία. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα σκουλαρίκια για τρυπημένα αυτιά μπορούν να επιστραφούν μόνο αφόρετα, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Η προαναφερόμενη προθεσμία ξεκινά από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής και ασφάλισης επιβαρύνουν τον καταναλωτή. 

   Προκειμένου να εξασκήσουν το δικαίωμα υπαναχώρησης, οι καταναλωτές οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στο KAKURU, μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν στην αρχική του συσκευασία, την ειδική δήλωση υπαναχώρησης, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ, ή να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο info@kakuru.gr. Στην περίπτωση εξασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης, οι καταναλωτές υποχρεούνται να επιστρέψουν το προϊόν στην αρχική, σφραγισμένη συσκευασία του στο KAKURU και το τελευταίο υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό της πληρωμής εντός τριάντα (30) ημερών με τον ίδιο τρόπο που καταβλήθηκε η πληρωμή. Σε κάθε περίπτωση, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την ταχύτερη επιστροφή των χρημάτων τους, παρακαλούμε τους καταναλωτές να επικοινωνούν με το KAKURU προτού προχωρήσουν στην εξάσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προκειμένου να πληροφορήσουν το KAKURU για την πρόθεσή τους να το εξασκήσουν. Το δέμα θα πρέπει να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη ή το τιμολόγιο της αγοράς. 

   Εάν η επιστροφή προϊόντος πραγματοποιείται λόγω ακούσιου σφάλματος του KAKURU, σχετικά με το οποίο ο καταναλωτής έχει ειδοποιήσει το KAKURU χωρίς καθυστέρηση, ώστε να μπορέσει το τελευταίο να το εξακριβώσει, το κόστος της επιστροφής και της αποστολής του σωστού προϊόντος επιβαρύνει το KAKURU. Στην περίπτωση αυτή, και προκειμένου να αναλάβει το KAKURU το κόστος μεταφοράς, ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το KAKURU μέσω του info@kakuru.gr, προκειμένου να λάβει οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος προς το KAKURU, και το τελευταίο να προβεί στις τεχνικές και λογιστικές ενέργειες για την κάλυψη των αντίστοιχων εξόδων. 

   Τα κοσμήματα KAKURU δημιουργούνται με πάθος, έμπνευση, μεγάλη φροντίδα και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Όλες μας οι δημιουργίες είναι φτιαγμένες για να διατηρούν την υψηλή τους ποιότητα και αισθητική. Εάν έχετε κάποιο κόσμημα KAKURU που χρειάζεται επιδιόρθωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kakuru.gr, αναφέροντας το όνομα, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο και το email σας, και τον κωδικό του κοσμήματος (εφόσον τον γνωρίζετε), καθώς και τον λόγο που χρειάζεται επιδιόρθωση. 

   Όλα τα προϊόντα προς επιστροφή / επιδιόρθωση αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση:
   KAKURU: Πετράκη 24, Σύνταγμα 10563, Αθήνα, Ελλάδα
   T: +30 210 3315424

     

  5. Ενημερωτικό δελτίο 
  6. Μέσω της ιστοσελίδας kakuru.gr, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση προκειμένου να λαμβάνουν ενημερωτικό δελτίο (newsletter) σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές περιορισμένου χρόνου και άλλες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του KAKURU. Για την εγγραφή τους στο ενημερωτικό δελτίο, το KAKURU θα ζητά από τους χρήστες μόνο την ηλεκτρονική τους διεύθυνση και αποκλειστικά για τους προαναφερόμενους σκοπούς, χωρίς να απαιτούνται παραπάνω στοιχεία, όπως όνομα και ταχυδρομική διεύθυνση και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα συσχέτισης μεταξύ των καταχωρημένων διευθύνσεων και των χρηστών. Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που υποβάλλονται στο KAKURU για τον σκοπό αυτό δε χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους. Το KAKURU αποστέλλει πάντα τα ενημερωτικά του μηνύματα σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3471/2006, ενώ στους χρήστες παρέχεται πάντα η δυνατότητα να διακόψουν την αλληλογραφία ανά πάσα στιγμή.

    

  7. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  8. Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα kakuru.gr δεν απαιτείται εγγραφή ούτε καταχώρηση των προσωπικών στοιχείων του χρήστη. 

   Για την παραγγελία προϊόντων μέσω του kakuru.gr, ζητείται από τους χρήστες να καταχωρήσουν τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα που αφορούν αποκλειστικά τους ίδιους: όνομα, τηλέφωνο, φαξ, ηλεκτρονική (email) και ταχυδρομική διεύθυνση. Οι παραπάνω πληροφορίες, οι οποίες δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, περιορίζονται στα στοιχεία που είναι απολύτως απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών του KAKURU και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων του και χρησιμοποιούνται από το KAKURU αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997 και 3471/2006, όπως ισχύουν ανά περίπτωση. 

   Όσον αφορά αγορές που πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα, οι χρήστες μεταφέρονται μέσω συνδέσμου σε ασφαλές περιβάλλον τραπεζικών συναλλαγών προς συμπλήρωση των στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας, και τα τελευταία δεν καταχωρούνται ούτε αποθηκεύονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο. 

   Το αρμόδιο πρόσωπο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται με τον παραπάνω τρόπο και για την τήρηση του αρχείου που διατηρείται για τους προαναφερόμενους σκοπούς είναι η ιδιοκτήτρια του KAKURU, ήτοι η Γαρυφαλλιά Κακούρου, τα στοιχεία επικοινωνίας της οποίας εμφανίζονται στην παράγραφο (1) των παρόντων Όρων Χρήσης. 

   Οι χρήστες της ιστοσελίδας kakuru.gr, σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997, έχουν τα παρακάτω δικαιώματα: 

   Α. Δικαίωμα Πληροφόρησης

   Ο υπεύθυνος επεξεργασίας οφείλει, κατά το στάδιο της συλλογής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, να ενημερώνει με τρόπο πρόσφορο και σαφή τους χρήστες για τα εξής τουλάχιστον στοιχεία:

   1. Την ταυτότητά του και την ταυτότητα του εκπροσώπου του. 
   2. Τον σκοπό της επεξεργασίας.
   3. Τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες των αποδεκτών των δεδομένων.
   4. Την ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης.

   Β. Δικαίωμα Πρόσβασης

   Όλοι οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να πληροφορούνται εγγράφως εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας και να λαμβάνουν από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, χωρίς καθυστέρηση και κατά τρόπο εύληπτο και σαφή, τις ακόλουθες πληροφορίες:

   1. Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους.
   2. Τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες των αποδεκτών.
   3. Την εξέλιξη της επεξεργασίας για το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή τους.
   4. Το αντικείμενο και τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
   5. Κατά περίπτωση, τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τη δέσμευση (κλείδωμα) των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύμμορφη με τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997, ιδίως λόγω του ελλιπούς ή ανακριβούς χαρακτήρα των δεδομένων.
   6. Την κοινοποίηση σε τρίτους, στους οποίους έχουν γνωστοποιηθεί τα δεδομένα, κάθε διόρθωσης, διαγραφής ή δέσμευσης (κλειδώματος) που διενεργείται σύμφωνα με την παράγραφο (5), εκτός εάν αυτό αποδεικνύεται ανέφικτο ή εάν συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια.

   Το δικαίωμα πρόσβασης μπορεί να ασκείται από το υποκείμενο των δεδομένων και με τη συνδρομή ειδικού.

   Το δικαίωμα πρόσβασης καθώς και το δικαίωμα αντίρρησης ασκούνται με την υποβολή της σχετικής αίτησης στον υπεύθυνο της επεξεργασίας και ταυτόχρονη καταβολή χρηματικού ποσού, το ύψος του οποίου ρυθμίζεται με απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Το ποσό αυτό επιστρέφεται στον αιτούντα εάν το αίτημα διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων κριθεί βάσιμο είτε από τον υπεύθυνο της επεξεργασίας είτε από την Αρχή, σε περίπτωση προσφυγής του σε αυτήν. Ο υπεύθυνος έχει υποχρέωση στην περίπτωση αυτή να χορηγήσει στον αιτούντα, χωρίς καθυστέρηση, δωρεάν και σε γλώσσα κατανοητή, αντίγραφο του διορθωμένου μέρους της επεξεργασίας που τον αφορά.

   Εάν ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεν απαντήσει εντός δεκαπέντε (15) ημερών ή εάν η απάντησή του δεν είναι ικανοποιητική, το υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή. Στην περίπτωση κατά την οποία ο υπεύθυνος επεξεργασίας αρνηθεί να ικανοποιήσει το αίτημα του ενδιαφερόμενου, κοινοποιεί την απάντησή του στην Αρχή και ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο ότι μπορεί να προσφύγει σε αυτήν.

   Γ. Δικαίωμα Εναντίωσης

   Το υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να αντιτάσσεται, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Οι αντιρρήσεις απευθύνονται εγγράφως στον υπεύθυνο επεξεργασίας και πρέπει να περιέχουν αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας έχει την υποχρέωση να απαντήσει εγγράφως επί των αντιρρήσεων μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών. Στην απάντησή του οφείλει να ενημερώσει το υποκείμενο για τις ενέργειες στις οποίες προέβη ή, ενδεχομένως, για τους λόγους που δεν ικανοποίησε το αίτημα. Η απάντηση σε περίπτωση απόρριψης των αντιρρήσεων πρέπει να κοινοποιείται και στην Αρχή.

   Εάν ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεν απαντήσει εμπροθέσμως ή η απάντησή του δεν είναι ικανοποιητική, το υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή και να ζητήσει την εξέταση των αντιρρήσεών του. Εάν η Αρχή πιθανολογήσει ότι οι αντιρρήσεις είναι εύλογες και ότι συντρέχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης του υποκειμένου από την συνέχιση της επεξεργασίας, μπορεί να επιβάλλει την άμεση αναστολή της επεξεργασίας έως ότου εκδώσει οριστική απόφαση επί των αντιρρήσεων.

   Καθένας έχει δικαίωμα να δηλώσει στην Αρχή ότι δεδομένα που τον αφορούν δεν επιθυμεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από οποιονδήποτε, για λόγους προώθησης πωλήσεως αγαθών ή παροχής υπηρεσιών εξ αποστάσεως. Η Αρχή τηρεί μητρώο με τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω. Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας των σχετικών αρχείων έχουν την υποχρέωση να συμβουλεύονται πριν από κάθε επεξεργασία το εν λόγω μητρώο και να διαγράφουν από το αρχείο τους τα πρόσωπα του μητρώου αυτού.

   Η τήρηση της ανωτέρω καθορισμένης από το νόμο διαδικασίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, πριν από κάθε περαιτέρω ενέργεια ενώπιον κάθε δημόσιας ή δικαστικής αρχής σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

    

  9. Διαχείριση Παραπόνων
  10. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο τυχόν προκύψει σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας kakuru.gr ή τις μέσω αυτής παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα που αφορά το KAKURU, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το KAKURU κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας, για την άμεση διευθέτηση του προβλήματος ή του παραπόνου.  

    

  11. Εφαρμοστέο δίκαιο και αρμοδιότητα 
  12. Για κάθε διαφορά που απορρέει από τη χρήση του kakuru.gr και των μέσω αυτού παρεχόμενων υπηρεσιών, εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια των Αθηνών.