KAKURU Jewelry
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 350€

ΤΟ ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

THREE IS NOT A NUMBER

Το τρία μπορεί να είναι δύναμη, έμπνευση και συνύπαρξη. Μπορεί να είναι η αντοχή, το πείσμα, η φιλοδοξία, η δουλειά μας, τα κοσμήματα. Το τρία μπορεί να είναι ένα συναίσθημα: πως δεν είμαστε μοναχές στην τέχνη μας, στην καθημερινότητα να τρέχεις μια μικρή επιχείρηση, πως έχουμε κάποια να μας καταλάβει, να μας ακούσει. Τρία είναι και χαρά -εκείνη η ιδιότυπη του να ζεις στην Αθήνα, ακόμα και αν περπατάμε ακόμα σε διαλυμένα πεζοδρόμια, ανάμεσα σε aibnb που ξεφυτρώνουν συνέχεια από το πουθενά, εστιατόρια, ξενοδοχεία. Τρία είναι μοίρασμα και κουβέντες και γέλια. Το τρία είναι πάνω από όλα η αποδοχή του συνόλου μέσα από τις δυνάμεις της ατομικότητας -να σέβεσαι και να καταλαβαίνεις τον άλλο, μέσα από τα προτερήματα, τα ελαττώματα, τα επιτεύγματα και τα λάθη.

Το τρία ήταν σαν να είναι έτοιμο από πάντα να συμβεί, αλλά ξέρουμε πως είμαστε πολλά περισσότερα από τον αριθμό. Είμαστε περισσότεροι. Γιατί το τρία, είναι όλοι μας.

 

Οκ! Τι να πω γι’ αυτό το πλάσμα, την Καλομοίρα, που γνώρισα ενώ εργαζόμουν στο πρώτο μου εργαστήριο κάπου πίσω στο 2012. Νομίζω, από τότε μέχρι και σήμερα, έχω στο μυαλό μου αυτή την αυθόρμητη ψυχή και προσωπικότητα που βλέπω σε αυτή τη φωτογραφία.

Δεθήκαμε ακόμα περισσότερο από όταν βρέθηκα και εγώ στη γειτονιά με το κατάστημα και κάπως αβίαστα ανταλλάζαμε και ανταλλάσσουμε κουβέντες καρδιακές ακόμα και αν δεν βρισκόμαστε κάθε ημέρα.

Την αγάπησα από την αρχή, τη θαύμασα για όσα έχει καταφέρει, και καταφέρνει, η ίδια με το brand της Πριγκιπώ και τη θαυμάζω ακόμα περισσότερο όσο τη γνωρίζω και ως φίλη πλέον. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή που έχουν συναντηθεί οι δρόμοι μας! Δεν είναι καθόλου εύκολο σε κοινά «επαγγέλματα» οι σχέσεις που αναπτύσσονται να είναι ανιδιοτελείς, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες!

Είμαι περήφανη για εσένα Καλομοίρα και περήφανη για εμάς που δυναμώνουμε τα όμορφα στοιχεία και συναισθήματά μας από κοινού! Σε πολλές ακόμα στιγμές και μοιράσματα!

 

Η Κατερίνα μια φωτεινή, πανέμορφη γυναίκα που από όταν δημιουργήθηκε το κατάστημά μας στην Πετράκη την έβλεπα να περνάει σαν σίφουνας από τη γειτονιά με το πατίνι της.

Πριν συνδυάσω τη γυναίκα με το brand κοσμημάτων “Katerina Psoma” σκεφτόμουν βλέποντας την πόσο ωραία θα είναι να κουβεντιάζεις με αυτή τη γυναίκα, πόσα θα έχεις να μάθεις, τι ωραίες ιστορίες θα λέει! Και δεν έπεσα καθόλου έξω!

Τη γνώρισα ακόμα καλύτερα γνωρίζοντας την Μαργαρίτα και μέσα από τα μάτια της και τα λόγια της την θαύμασα ακόμα περισσότερο πριν καν συναντηθούμε από κοντά. Μια γυναίκα με εξαιρετικό στυλ και στο έξω της αλλά και στο μέσα της! Μια γυναίκα επιχειρηματία και σχεδιάστρια, κάτι σαν mentor θα έλεγα που σε γεμίζει ελπίδα και πάντα φωτίζει με μοναδικό τρόπο τις όμορφες πλευρές της ζωής.

Η Κατερίνα είναι ακριβώς όπως τα κοσμήματά της, γεμάτα χρώμα, ήχο, πολύπλευρα, πολυμορφικά, τα παρατηρείς ό,τι και αν συμβαίνει γύρω σου! Σε πολλές ακόμα στιγμές και μοιράσματα!

Βρείτε εδώ τα κοσμήματα που φοράει η Καλομοίρα και η Κατερίνα.

φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

καλλιτεχνική διεύθυνση: Μαργαρίτα Γουργουρίνη

Προηγούμενο Επόμενο