KAKURU Jewelry
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 350€

1ος Διαγωνισμός «Εμπειρίας Πελάτη Φυσικού & Ηλεκτρονικού Καταστήματος»

1st Customer Experience Competition, Physical & Online Store

Και κάπως έτσι μέσα από τη μικρή διαδρομή αυτών των χρόνων -αλλά αρκετά μεγάλη για εμάς με πολλές δυσκολίες, αγωνίες και φόβους- φτάσαμε και σε αυτή τη στιγμή: τη βράβευση του brand μας!

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 βρεθήκαμε στη Ρωμαϊκή Αγορά ανάμεσα στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, στους φοιτητές και στους εκπροσώπους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην εκδήλωση με θέμα «Εμπόριο - Παιδεία - Πολιτισμός». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη σύνδεση της ακαδημαϊκής γνώσης και έρευνας με την πραγματική οικονομία και το εμπόριο. Αφορμή στάθηκε και η παρουσίαση έρευνας/μελέτης των χρήσεων γης του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας, που βασίζεται στην καταγραφή όλων των ισόγειων καταστημάτων της περιοχής αλλά και ο 1ος Διαγωνισμός «Εμπειρίας Πελάτη Φυσικού & Ηλεκτρονικού Καταστήματος» που εγκαινιάστηκε με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις που βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες τους μέσα από τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματά τους. Ο διαγωνισμός αποτελεί συνέχεια του θεσμού βράβευσης της καλύτερης βιτρίνας της Αθήνας, προσαρμοσμένος στη νέα εποχή, όπου συνυπάρχουν η φυσική με την ψηφιακή αγοραστική εμπειρία πελάτη.  

Βραβεύτηκαν καταστήματα που διακρίθηκαν ανά κατηγορία (εμπειρίας πελάτη φυσικού καταστήματος και εμπειρίας πελάτη e-shop) και αναδείχθηκε η σημασία της παράλληλης λειτουργίας φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων (omni channel) και η αναγκαιότητα της ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων για την επιτυχή μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Τα καταστήματα αξιολογήθηκαν σε πρώτη φάση από τους τελειόφοιτους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το brand μας βραβεύτηκε τιμητικά ως το "Best Omni channel store" και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και την επιτροπή. Θα ευχαριστώ πάντα από καρδιάς την ομάδα μας εντός και εκτός καταστήματος/εργαστηρίου που προσφέρουν τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια ώστε να συνεχίσω να ονειρεύομαι.

Εύχομαι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνδυασμό με το Δήμο Αθηναίων, να βρίσκει τρόπους να αναδεικνύει τη δουλειά μικρών επιχειρήσεων αλλά και σχεδιαστών στην προκειμένη και πόσο μάλλον γυναικών που βρίσκονται σε καθαρά ανδροκρατούμενους κλάδους. Ευχή μου να στηρίζουν και να πιστεύουν τη δημιουργική φουρνιά αυτού του τόπου που κάτω από τις αλλεπάλληλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει προάγει με μεγάλη αγάπη και δύναμη τον πολιτισμό προς τα έξω και έχει την ενέργεια και το πάθος να δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που είναι άξια θαυμασμού και ανάδειξης.

Προηγούμενο Επόμενο