KAKURU Jewelry
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ 15-30/8.
ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΠΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ACS Courier - Box Now)

Mastercard supporting KAKURU jewelry

Mastercard supporting KAKURU jewelry

Ο πυρήνας της στρατηγικής της Mastercard, αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της είναι η υποστήριξη και η ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις αυτές αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας, δίνουν ζωή στης γειτονιές μας και είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Για το λόγο αυτό, η Mastercard επέλεξε τρεις επιχειρήσεις για τη διαφημιστική καμπάνια προώθησης αυτής της δράσης της. Η KAKURU jewelry ήταν μία από αυτές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ελίνα Κακούρου να μοιραστεί τη δική της ιστορία!

 

«Η δική μου ιστορία και πορεία μέχρι σήμερα στο χώρο του κοσμήματος. Μέσα σε λίγα λεπτά τόσες εικόνες, αναμνήσεις και μεγάλη συγκίνηση για όσα έχουν δημιουργηθεί και για όσα ονειρεύομαι να δημιουργηθούν. Εύχομαι πάντα αυτό το βίντεο να μου θυμίζει ότι ο αγώνας που κάνει ο κάθε δημιουργός/μικρός επιχειρηματίας και η ομάδα του καθημερινά είναι ξεχωριστός και, παρά τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει, αξίζει να συνεχίζει να κάνει αυτό που υπεραγαπά!

Ευχαριστώ την Mastercardgr που μέσω της πρωτοβουλίας για την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων, μου έδωσαν την ευκαιρία να μοιραστώ με περισσότερο κόσμο την δική μου ιστορία. Ας στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς μας γιατί κάνουν τα πάντα ώστε να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν και αυτό είναι ανεκτίμητο!» Ελίνα Κακούρου, σχεδιάστρια κοσμημάτων

Mastercard SME KAKURU from McCann Athens on Vimeo.

 

Επόμενο